Wat doet detox voetenbad?

Welkom, u bent vast op deze website gekomen, omdat u graag meer wilt weten over een detox voetenbad of graag een detox behandeling wilt krijgen. Hieronder staat meer informatie over wat het detox voetenbad is en wat het met iemand doet.

Een detox voetenbad is een fijne manier om je lichaam te ontgiften waardoor je weer fit en vitaal en gezond kunt gaan voelen. Na de behandeling ervaar je een sterk gevoel van vitaliteit en nieuwe energie. De behandeling is aan te raden voor mensen die last hebben van vermoeidheid en huidproblemen. Ook kan je algehele gezondheid er door worden verbeterd en je immuunsysteem versterkt.

Hoelang duurt een detox behandeling?

De tijd van een behandeling ligt tussen de 25 en 30 minuten. Er zijn verschillende programma’s die individueel op de klant worden afgestemd, doordat het lichaam gaat ontspannen kan de stress worden afgeladen.

 

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Over het algemeen zijn er meerdere behandeling om al het vuil uit het lichaam te filteren. Het beste resultaat is uit onderzoek gebleken bij het gebruik van zes tot tien behandelingen. Dit is uiteraard verschillend per gebruiker.

Wat is ontgiften?

Doordat wij in de huidige leefomgeving worden blootgesteld aan schadelijke stoffen, door onze voeding en de lucht die wij inademen komen schadelijke stoffen in ons lichaam. Ook de levensstijl zoals: teveel alcohol, sigaretten en weinig beweging hebben een negatief effect op ons natuurlijke ontgifting proces. Een verminderd immuunsysteem ontstaat doordat het lichaam de schadelijke stoffen niet meer kan afvoeren.

Voor wie is een detox voetenbad niet geschikt?

Een detox voetenbad is niet geschikt voor onderstaande groep mensen:

  • Mensen die last hebben van epilepsie
  • Mensen die een pacemaker hebben
  • Mensen met wonden aan hun voeten
  • Minderjarigen
  • Mensen die een orgaan transplantatie hebben ondergaan
  • Vrouwen die zwanger zijn

Een detox voetenbad wordt aangeraden bij mensen die een stressvolle periode hebben gehad, mensen die overspannen zijn en mensen met een lage weerstand. Ook bij reuma of diabetes kan een voetenbad helpen. Door het gebruik van het systeem verdwijnen na enkele behandelingen: huidproblemen, hoofdpijnen, gewrichtsklachten en vermoeidheid. Tevens heb je een verbeterde bloedsomloop in de voeten en benen.

Over het algemeen worden zeer goede resultaten geboekt met het gebruik van een detox voetenbad.