Nagelreparatie

Verzorgde Nagels

We willen allemaal mooi verzorgde voeten. Door de nieuwste ontwikkelingen en moderne technieken geeft LCN ons een individuele oplossing binnen het kader van de cosmetische voetverzorging.

Wild Pedique-plus van LCN

Is een professioneel concept waarbij beschadigingen aan de nagel(s) gecorrigeerd kunnen worden. Pedique is ontwikkeld door de Duitse firma LCN. Dit is een fabrikant in nagelverzorgingsprodukten. Het is een gel die uit wordt gehard door een kunstlamp.

Werkwijze

Wat wordt er eigenlijk verstaan onder Wild Pedique-plus. Het is een elastische kunststof gel die zich aanpast aan alle bewegingen van de voet. Je kan geen hinder ondervinden als de gel is aangebracht. De gelnagel voelt als een natuurlijke nagel en past perfect. Er zijn verschillende kleuren in de LCN-pedique lijn. Samen met de klant wordt gekeken welke kleur er bij de teennagel past. De tijdsduur van de behandeling met LCN pedique is afhankelijk van de staat waarin de teennagel verkeerd. Als er geen problemen voordoen (drukpunten loslaten of speciale ziekten) groeit de gel met de gezonde nagel uit.

Voordeel

Het voordeel van de Wild Pedique-plus is dat het een anti-schimmel component bevat. Hierdoor kunnen o.a. schimmelnagels weer mooi gemaakt worden. De gel kan om de 6 weken bijgevuld of vervangen worden. De gel groeit namelijk met de natuurlijke nagel uit.

Toepassing Wild Pedique-plus

  • correctie schimmelnagels
  • vervanging ontbrekende nagels
  • versterkking zwakke nagels
  • opvullen van weggeknipte nagelhoeken

Geen schaamte meer

U hoeft door de moderne cosmetische teennagelcorrectie van LCN geen problemen meer te hebben met uw teennagels. Het dragen van slippers, sandalen wordt vaak vermeden in de zomer maanden. Maar door de moderne techniek heeft u hier geen last meer van.

Stootnagel

Een stootnagel ontstaat vaak na een trauma. Hierbij is de nagel gedeeltelijk afgebroken of heeft losgelaten. Een nagel beschermt het onderliggende nagelbad en zorgt ervoor dat de teentop naar beneden wordt geduwd. Als de nagel ontbreekt of gedeeltelijk is afgebroken dan zal de teentop omhoog komen en kunnen er problemen ontstaan bij de groei van de nagel.

(In)gescheurde nagel:

De toppen van je tenen worden beschermt door je teennagels. Indien je een keer je nagel stoot is er een kans dat de nagel scheurt. Een nagel is flexibel en geeft iets mee. Bij teveel druk, door het te stoten bijvoorbeeld, ontstaat er mogelijk een scheur. Dit hoeft niet alleen bij stoten te zijn Ook door droogte, de nagel wordt dan poreus en kan dan de ondertaande laag meetrekken, waardoor de hele nagel scheurt.


Veelgestelde vragen

Wat is het advies bij een (in) gescheurde of (af) gebroken teennagel ?

Het je je teen gestoten, waardoor de teennagel is(in) gescheurd of heb je broze of droge nagels, waardoor een gedeelte van de teennagel is afgebroken, de pedicure heeft advies wat je hiermee moet doen.

Delen: