Pedicure Julea

Maak direct een afspraak 0625046869

Mijn naam is Juléa Voogt en sinds mei 2016 ben ik gediplomeerd pedicure. Na mijn opleiding bij Footsafe in den Haag ben ik aan huis mijn eigen salon gestart. U kunt bij mij terecht voor een professionele pedicure behandeling eventueel aangevuld met scrub en voetreflex. Als gediplomeerd lid ben ik aangesloten bij Provoet, de brancheorganisatie voor pedicures.

Voeten verdienen aandacht, het zijn de dragers van het lichaam en leggen in een mensenleven vele kilometers af.

Als pedicure is het ontzettend belangrijk dat je je blijft ontwikkelen. Door het jaarlijks volgen van trainingen en het bezoeken van beurzen werk ik met producten die op dit moment goed en doeltreffend werken. De prijs voor de behandeling in combinatie adviezen voor de verzorging van uw voeten zet u een stap verder in het behoud van gezonde en verzorgde voeten.

In 2021 heb ik de sprong in het diepe genomen en ben ik gestart met de opleiding HBO voetreflexplus. Ik vind het inspirerend wat de voetreflexen op de voet betekenen voor het hele lichaam. Tijdens de behandeling wordt het zelfgenezend vermogen ondersteund en gestiumuleerd. De plus staat voor het werken op de meridianen en accupunctuurpunten vanuit de Traditionele Chinese Geneeskunde. Na de behandeling ervaar je meer rust en vitaliteit.

In 2024 verwacht ik mijn voetreflexplus opleiding af te ronden.

Mijn werkgebied is 's-Gravenzande, Monster en Naaldwijk.

Ik kijk er naar uit om u te verwelkomen!