Na de vakantie is het belangrijk de huid te herstellen. Na het reinigen van je voeten brengen je een verzorgingsproduct aan. De producten van Footlogix zijn zeer geschikt in gebruik. Je kunt het beste voor het slapen gaan je voeten in smeren. Het product goed in laten werken, zodat de huid ‘s-nachts kan herstellen.

De Footlogix is een verzorgingslijn gebaseerd op Dermal Fusion Technology. Dit betekent dat de ingrediënten in de juiste gebieden van de huid terecht komen. Het voordeel van de Footlogix is dat het product geen vette laag geeft. De huid wordt gehydrateerd, zodat het de normale functie van de huid hervat. De Footlogix brengt je voetverzorging naar een hoger level. De producten zijn sterk geconcentreerd en zuinig in gebruik.

Welke Footlogix voor de huid geschikt is, wordt bepaald na je behandeling. Het is aan te bevelen maar zeker niet verplicht om een Footlogix product te kopen. Hiermee zorg je ervoor dat je voet verzorging met stappen vooruit gaat. Bovendien bespaart het in je behandelingen, indien je last hebt van veel eelt, dan wordt door dagelijks met Footlogix in te smeren het eelt veel minder of blijft zelfs weg.

Footlogix producten bekijken