Gemiddeld brengen klanten om de 6 à 8 weken een bezoek aan de pedicure. Maar dit is geheel afhankelijk van uw situatie. Mensen die veel eelt aanmaken of kloven hebben gaan soms om de 3 of 4 weken. En als u last heeft van een ingegroeide nagels, gaat u ook vaker naar de pedicure.

Heeft u weinig of geen problemen aan uw voeten dan is een bezoek om de 2 à 3 maanden voldoende. Het is wel een misvatting dat wanneer u geen problemen aan de voeten heeft, u ook niet naar de pedicure hoeft. Veel problemen kunnen voorkomen worden bij een regelmatig bezoek aan de pedicure. Zoals bijvoorbeeld likdoorns, kloven, schimmelnagels, ingegroeide teennagels.

Een pedicure kan tijdig problemen herkennen en voorkomen.

Wat niet is kan nog komen ? Zeker bij het ouder worden is het zo dat een regelmatig bezoek aan de pediucre er voor kan zorgen dat u de kans op huid of nagelproblemen voorkomt of aanzienlijk verkleint.