Zweetvoeten is een vervelende klacht. Het wordt veroorzaakt door de afvalstoffen van de bacteriën van uw zweet. Door het gebruik van de Footlogix Foot Fresh Deodorant Spray kunt u het zweten tegen gaan. Hierdoor komt u eerder van uw zweetvoeten af.

Tips om zweetvoeten tegen te gaan:

Gebruik Footlofix Foot Fresh Deodorant Spray Verwissel regelmatig (minimaal eenmaal per dag) uw sokken Draag wanneer het klimaat dat toelaat, zoveel mogelijk open schoenen. Wissel ook per dag uw schoenen, leer houdt namelijk 48 uur het vocht vast.

Informatie over Footlogix product:

Footlogix Foot Fresh Deodorant Spray is een spray dat gebruiksvriendelijk is. De spray bevat tea tree-olie en menthol die afrekent met de bacteriën die de zweetgeur veroorzaken. Tea tree-olie neutraliseert de voetgeur en menthol verkoelt de huid en zorgt daarnaast voor een fris aroma.