Eindelijk wordt het weer mooier weer. We hebben al meer zon uren op een dag en kunnen hier heerlijk van genieten. De hele winter hebben je voeten verstopt gezeten in sokken en schoenen. Het is fijn om in deze periode het overtollige eelt van je voeten te laten verwijderen en je nagels een boost te geven. Mocht je last hebben van vervelende eeltpitten dan geeft dit verlichting als het wordt weggehaald.

Met een basis pedicure behandeling worden de noodzakelijke plekjes verwijderd. Indien je een cosmetische voetbehandeling wenst dan krijgen je voeten een voetenbad, scrub en als afsluiter een voetenmasker. Tijdens de lente periode kunnen je nagels ook meer kleur gebruiken. De go time nagellak is een fijne gel lak om je nagels meer glans te geven. Mocht je last hebben van vervelende kalknagels dan kun je een zuurstof doorlatende nagellak laten aanbrengen. Het voordeel is dat je gebruik kunt blijven maken van de schimmel tincture van Footlogix. Gebruik alleen nagellak als je er voor de gelegenheid representatief uit wilt zien. Daarna is het beter de lak van de aangedane nagels af te halen.