Mijn missie is om de oplossing die bestaat uit het gebruik van medicatie te verminderen of te laten verdwijnen. Laat je de verantwoordelijkheid van jouw gezondheid aan een arts over of ga je aan de slag met je levensstijl. Zoals meer bewegen, voldoende water drinken en kijken wat voeding met het lichaam doet.

VoetreflexPlus geeft een aanvulling bij diverse gezondheidsklachten. Het wil niet altijd zeggen

dat al je gezondheidsklachten verdwijnen, maar ze kunnen zeker een stuk minder worden.

Een gezond lichaam is de basis van een kwalitatief goed leven.

VoetreflexPlus is een helende energie. De therapeut fungeert als doorgeef luik. Dat wil zeggen dat het ego van de therapeut opzij wordt gezet, zodat de energie ongefilterd bij de cliënt terecht komt zonder tussen komst van de therapeut. Aan het einde van de behandeling wordt de energie gepolariseerd. Dat wil zeggen je levenskracht wordt weer in oorspronkelijke banen geleid.

Wat ervaar je tijdens de behandeling:

  • Warm of koud gevoel

Velen ervaren tijdens het de voetreflex massage gevoelens van warmte of kou. De oorzaak hiervan wordt veelal gezocht in de energie die door het lichaam stroomt en het evenwicht herstelt. Warmte, die vaak uit de handen van de therapeut wordt gevoeld, zou duiden op ontspanning en opheffing van verkramping en blokkades. Kou wordt gezien als het gevolg van een belemmerde bloedsomloop die voortkomt uit spanning of stress.

Tinteling

Wanneer er bepaalde delen van het lichaam gaan tintelen betekent dit, dat de voetreflex massage bepaalde blokkades heeft opgeheven. Het opnieuw stromen van de energie zorgt voor het tintelende gevoel.

Ontspanning

Tijdens en na de voetreflex behandeling voelt de cliënt zich vaak meer ontspannen dan voor de behandeling. De therapeut beïnvloed door de voetreflex behandeling het energiepeil van de cliënt, zodat de in het lichaam aanwezige stress en spanning wordt bestreden.

Spiertrekkingen

Soms gebeurt het tijdens de behandeling, dat de spieren van de cliënt samentrekken. Ook dit wordt meestal gezien als het gevolg van veranderingen in de energiestroom van de cliënt.

Pijn

Hoewel het niet vaak voorkomt, kan ook pijn een tijdelijk effect van de voetreflex massage zijn. Dergelijke pijnen zouden het gevolg zijn van het opheffen van energieblokkades en verkrampingen.

Emoties

Voetreflex massage maakt soms emoties bij cliënten los. Vergeten of verdrongen emoties komen tijdens of na de voetreflex behandeling aan de oppervlakte en kunnen niet meer worden ingehouden. Dit wordt in verband gebracht met het loslaten van emotionele knelpunten en trauma’s.

Klantreacties:

In verband met de privacy worden er geen namen vermeld

“Een hele ontstpannen behandeling. Voelde al snel dat ik mij er helemaal aan over kon geven.”

“Voelde mij veilig en gekoesterd.”

“Een helende energie ervaren met aan het einde van de behandeling het gevoel dat ik helemaal uit mijn hoofd in mijn lichaam beland ben. Fijne uitleg van tevoren en een betrokken en doortastende behandeling.”

“Hele fijne en rustige benadering. Ontspannen houding, waar ik goed in kon blijven. Voelde energie via mijn voeten stromen. Voelde alsof ik diep in de stoel zakte voor diepere ontspanning. Al met al een fijne en nieuwe energie.”

Kortom met het geven van een voetreflexPlus behandeling wordt er aan het lichaam een extra zetje gegeven om te gaan herstellen.