Alka produkten tegen kalknagels

Hoe zorgen we ervoor dat de kwaliteit van onze nagels verbetert. Breng een bezoek aan de pedicure. De pedicure zorgt ervoor dat de nagels dun gefreesd worden en weer in model. Het is altijd erg vervelend als de nagels geen goede conditie hebben en er brokkelig uitzien. Hoe kunnen we dit het beste aanpakken.

Er kan een Footlogix tincture worden aangeschaft alleen, lukt het niet altijd om hiermee de nagel weer gezond te krijgen.

Vervolgens als dit niet goed helpt, wordt er een verwijzing naar de huisarts gedaan, waar je een kuur krijgt tegen de schimmels. Echter de kuur is helaas niet goed voor onze lever. Je lever verwerkt elke dag heel wat gifstoffen en regelt o.a. het reinigen van het bloed. Wanneer je lever niet goed functioneert heeft dit gevolgen als hoofdpijn, vermoeidheid en allergieën.

Om je lever in top conditie te houden moeten we zorgen voor een betere aanpak.

Waar goede resultaten mee worden behaald zijn de produkten van alka. Het is het proberen waard. Je ontzuurt je voeten en nagels van binnenuit door dagelijks enkele glazen water met Alka druppels te drinken. Met alka bad zorgt je ervoor dat je gezonde voeten en nagels krijgt. Hoe meer en beter je het lichaam en de huid ontdoet van zure afvalstoffen des te eerder heb je geen last meer van de schimmels. Je kunt naast de Footlogix tincture en de alka produkten een goede start maken om de strijd tegen kalknagels aan te gaan.